Делото ще се гледа при условията на Глава 28 от

...
 Делото ще се гледа при условията на Глава 28 от
Коментари Харесай

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПОДИВЯ ОТ ЯРОСТ! ЕТО КАК СЕ РАЗМИНА ЗЛИЯТ ШВЕД, КОЙТО РИТНА КАМЕРИЕРКА!

 Делото ще се гледа при изискванията на Глава 28 от НПК- за освобождение на подсъдимия от наказателна отговорност, заяви Районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова пред Дарик.
Сундберг беше арестуван с решение на Районния съд в Несебър на 15 юни т.г., след катобезпричинно изрита в главата българска камериерка в хотел в Слънчев бряг. В края на юли на закрито съвещание Окръжният съд в Бургас промени мярката му за неотклонение от „ задържане под стража ” в " домакински арест " и той бе настанен в хотел в Слънчев бряг.

Процесът против него започва от 09.30 часа на 26 септември в Районния съд в Несебър. Първият арбитър, който трябваше да преглежда делото, си е направил отказ. Вече е избран нов ръководител на състава.

При всички случаи наказването за шведа ще бъде единствено санкция, защото съдът е определил делото против него да се гледа не по общия ред или по реда на съкратеното правосъдно разследване, а по специфичен ред, който планува в най-тежкия случай да му бъде наложена парична глоба. В съответния случай оптималният й размер ще бъде 5000 лв..

http://bradva.bg
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР